It's all about shaping the butt

Hej kompisar!
 
Så jag har fått lite kommentarer om mitt härliga rumppass som jag skrev om, typ hur ser det ut? Då kom jag på att jag har ju för tusan glömt att lägga ut passet som jag så fint hade lovat! Jag har som säkert flera andra fått kämpa med min bakdel och det tog lång tid innan jag verkligen lyckades sätta ihop ett pass som verkligen tog på rätt ställe. De flesta ben/rumppassen innehåller, squats, lunges mm men jag behövde något mer. De gav mig inte den perfekta träningen. Så här kommer ni få hela TVÅ stycken pass som tar perfekt! 
 
Det första passet är ca 30 minuter och är inspirerat av Victorias Secret tränaren Andrea Orbeck. Till detta passet kommer ni att behöva ett träningsband (ett sådant runt helt). Jag kör detta ungefär 2 gånger i veckan efter vanlig träning. Det är baserat på 30-60 sekunders träning där du maximerar musklen, altså kör på hårt och inte räkna reps. 
 
Det andra passet är ett tungt pass med vikter och stepbräda, älskar stepbräda. Detta passet kommer att bränna både kalorier och rumpmuskler. Detta passet kör du som enbart ett vanligt pass i veckan. Det riktar sig på rumpa och lår! 
 
Time to get a christams bum! 
 
såg att det fanns lite felstavningar. Förlåt!


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: