1 månad med Roaccutan

 
 
Magaad. 
 
Idag har det gått 4 veckor sedan jag började med roa..mer 4 veckor sedan jag startade min vin detox..okej drack 2 glas på julbordet. Japp jag fick ont i huvudet, helt världelös på att dricka nu.  
 
Så vad har hänt med min kropp? Typ inget alls. Jag har enbart blivit lite torr om mina läppar, men jag smörjer alltid in dem på kvällen med min ansiktskräm och när jag vaknar så är de helt återställda. Min hy är inte lika oljig som den var innan, vilket jag är asglad över då man kan gå en hel dag med smink och inte se ut som en jävla oljig stekpanna i fejan vid klockan 15 på dagen. Så det är ett plus. Har även blivit lite torr om händerna, men tror mest att det är den torra kylan ute som gör det och inte roan. Sedan så har jag nog min hyperhidros att tacka över att jag inte blivit torr på verken händer, kropp eller armhålor. har även blivit lite torrae i hårbotten, märker det då jag inte blir lika oljig längre där heller. Sjukt najs
 
Och ja det var nog allt. Jag var kalasrädd i början över att jag skulle bli torr i ögonen och slemhinnorna men icke! Sedan var jag helt manisk med att smörja mig med vissa speciella produkter och typ inte använda vissa hudkrämer för de kanske skulle torka ut min hy. Nu har jag insett att för mig spelar det kvitta och jag kan använda vilken jävla tvål jag vill och smörja in mig med en victorias secret body butter om jag känner för det. 
 
BTW så använder jag helt vanlig dusch olja när jag tvättar mig.
 
Fred ut. 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: