Addicted to sweat review

Hej på er!
 
Gud, man blir så sjukt trött av att springa fram och tillbaka när man jobbar i affär! Var faktiskt pigg hela eftermiddagen fram till typ 16.30 då började jag bli ganska seg. Hade ett planerat axel och bröst pass på gymmet men var så sjukt jävla osugen på att dra ner så jag tränade hemma. Körde addicted to sweat av hard candy som jag pratade om igår! Det är Madonnas tränare Nicole Winhoffer som är instruktör och det ska tydligen vara aa så som Madonna tränar. Jag fattar varför hon är fit. Började med att köra dvd som heter Dance, get wet- och det var jag när den var klar. 
 
Det är 3 st olika danser som är uppdelade på 10 minuter var. Det absolut bästa är att Nicole är så sjukt lik Tracy Anderson (kanske är för att hon var en föredetta elev) vilket gör att jag älskar denna typen av dans. Det är hög intesitet (du hoppar HELA tiden) men detta var liksom ett stor lyft från Tracys dans dvd. Hon går igenom mycket bättre, men ändå inte "för länge" utan man dansar samtidigt. Jag avskyr dansdvder som går igenom allt i typ 50 minuter innan man ens börjar dansa med musik. Så efter 30 minuter var jag död! 
 
Andra dvd jag körde heter Jawbreaker Chair, Dripping wet- Sanning, jag trodde jag skulle mörda henne efter halva passet. Som nämnt ovan, jag är van vid high reps efter alla TA träningar, jag är också vad vid att träna med stol (vilket jag tycker är skitkul) men som sagt detta var snäppet värre..ibland. Jag gillar dock TA upplägg mycket bättre under "tonings" dvderna, känner att jag får in mycket mer av de muskelgrupperna jag vill öva än vad jag gjorde under denna dvd. Men om jag var trött i benen efter allt jävla upp och ner på stolen! Trodde ett tag att jag skulle ha sönder den...så 60 minuter och 500 kcal senare var jag asnöjd och astrött i benen! 
 
Summa kardemumma, detta är absolut en serie jag kan se mig köra 1 gång i veckan som cardio.
 
Fred ut! 
 
 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: