Så jävla mätt!

Hej på er!
 
Jag är så sjukt mätt just nu! Käkade så mycket och för snabbt men det blir lätt så när man kommer från gymmet dö hungrig! Jag var verkligen sugen på allt med! Toast, jordnötssmör, banan, bönor, bönpasta, gröt you name it! Kan säga att det blev bönor och toast. Låter så sjukt engelsk vilket det säkert är, palla googla. Så otroligt lätt att göra och så gott! 
 
Jag är otroligt glad i bönor i alla des former, vanlig (råa), stora vita gärna, baked beans (i tomatsås) och aa praktiskt taget allt med bönor. 
 
Idag var det min vilodag aka HIIT. Det var 30 minuter på löpbandet och som jag sprang, eller aa HIIT:ade?! Jag tycker dock det är sjukt tråkig, men nödvändigt. Sedan kom mamma ner så jag fick träna henne också. Så sjukt härligt pass och dagens citat ägnar jag till henne. Jag känner mig som en häst: Ewa.  Vi körde intervaller, allt ifrån hopprep till squats vilket hon hatar. MEN om man ska åka på semester om 14 dagar får man jävla ligga i. Så vi körde en övning som är när du har ett band/sele runt dig och så håller jag i två hantag som är fästa i gummisnören till denna selen, så hon ska springa så långt hon kan med höga knän- jag står bakom och håller emot. Sjukt roligt! 
 
 idag kände jag mig lite som Kylie Jenner...
 


Emma

ååååh, så jävla snygg!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: