Burlesque

Galet bra film måste jag säga. Har bara inte haft tid att kolla på den de senaste 2 åren :)
Nyheter

Aaa inhandla mig lite nyheter ifrån chicy blev bara sådär 2400 kr..men fan vad snygga saker jag fick. Om ni läser detta, jag är kalas nöjd!
 
Blev detta
 
 
 
 
 Massa skit

Usch, just nu är det fan bara massa strul. Jag har sjukt mycket att göra - ställer mig i spegeln och ler samt nickar..detta kommer gå bra, eller? Kommer jag orka? Klara mig? När kommer nästa sammanbrott? Var i allefall ute på en Power walk med kära Emmis idag, kändes skönt, prata av mig lite. Skolan går..sådär.
 
Träningen idag blev iallefall en rask promenad på 266 kcal i ca 45 minuter
och efter det blev det en träning här hemma på 33 minuter och 235 kcal.
Så totalt idag har jag brännt ca 500.
 
Och nu har jag lagat världens måltid, hungrig som ett as! MAT NU
 
Kan säga en sak- behöver större tallrik.
 
 skitungar till 96:or

Vafan som om att det inte räcker med att de redan är störiga som fan, nu ska det ha större tuttisar än mig med (fast alla har det) men detta gör mig extra sur!

Äää WTF jag har absen så det är chill. O NEJ nu la jag ut en stötande bild!!! Feel free to look at my boobiiiisGodmorgon brud

Okej idag är jag godmorgon brud..vad det nu betyder? Stör mig på att mitt hår ser svart ut då det skulle bli mörkbrunt, tror att det är mörkbrunt men det ser svart ut..wtf..
Är inne på min andra kopp kaffe och jag har ont i magen, HÄRLIGT! Wowowo Det bajsregnar ute och min bil är på service så Geja är askalas och kommer och hämtar mig. (Lycka) Idag ska vi börja en ny kurs vilket är psykologi i försäljningsarbete, Najs.
 
 
 
 
 ego


träning


Rosa lycka i ett glas

Aaa god morgon alla läsare (2 typ) men ändå, artighet varar längst. Sitter just nu i badet (har en vana i att göra det på morgonen) och dricker en rosa julsmoothie. Fick bli smoothie mixpåse från ica blandat med 1½ tsk stevia, ½ dl pepparkaksfil (KÄRLEK) och 1 dl lättmjölk. Och den smakar juuuuvligt. gay är jag idag. Nej nu ska vi göra oss fit for fight för skolan!
God natt!

Okej, då var det dags att säga godnatt!
Tänderna är borstade, ögonfransnäring pålaggd och huden inpudrad i ID-nattpuder. Kännder mig fräsh.
Så sömntabletten är tagen och nu inväntar jag nattruset.
 
Träningen (nr 2) gick bra, körde Beginner Cardio med Tracy och brännde ca 400 kcal - så är uppe i 500 idag med :D wioo. Men ska inte säga annat än att jag småfuskat lite med diet och dylika...dåligt. Aja. Natt på er!
 Snabbt inlägg

Hej!
 
Ville bara kasta iväg ett snabbt inlägg innan jag ska dra mig vidare.
Har precis gjort min ena träning klar- Tracy Anderson Perfect Design III. Fyfan hon är nuts.. Har bara kört I & II innan men tänkte jag kör trean då jag kan hennes saker. Åå har så ont i mina höfter och ben, hon vet verkligen hur man går in på de små muskelgrupperna. Så nu har jag gjort min shake och ska snabbt in i duschen innan jag ska lägga i en maskin tvätt. Efter det ska jag på klädparty hos min svärmor- House by Lola
 
Sedan har jag bara 30 min cardio kvar att göra idag. Men tror jag kör på extra hårt som igår! Då blev det 500 kcal brännda. Haha har aldrig brännt så möö innan då jag redan väger lite. Men körde fan på i 2 timmar.
 gosar med stinis på jobbet

sitter på jobbet och har inget att göra då vi körde så förbannat snabbt igår! så sitter och röker med en kopp kaffe och gosar med Stinaser för jävlig ut pga finnensömnisar

Gud har tagit mina sömntabletter och känner en aning hög på dem..skulle bara skriva vad jag vill ha i julklapp!!

1. Hårförlängnig
2. Clearogen Anti-Blemish System
3 Vitamin B5Nov. 14, 2012
Pink fit shake

Guuud sägeer jag bara! Shaken med smak av hasselnöt är hiiiiimelsk! Jävla vad pink fits shaks är goda! Skulle mest påpeka det då jag ska leva på dem i 21 dagar. Meheheh

Big yes yes för bio techpå jobbet

okej är på jobbet och dör lite smått. är trött och har fan ont överallt! men hat mina goda frö kakor


Raw food - lunch

Okej så som sagt så är ganska ny på detta spåret och känner mig lie smått förvirrad när det gäller vissa saker. Men ska ner imorgon och Köpa Raw food på svenska av Erica så har jag en bra bok att gå efter! Igår så gick det ganska bra, käkade en risifrutti till frulle i och för sig, sötpotatis med majs puré till lunch, müslikaka till mellis och soppa till middag. Härligt! Ska dock inte dra över gardinen att jag kanske åt 6 julgodis kolor när jag kom hem...men aja.
 
Min Tracy Anderson 1 timmars träning är klar för idag och jag brännde fan i mig 400 kcal, Lite smått förvånad.
 
 
(Mina müsli kakor med stevia)
 

(Mitt pink fit paket kom idag med!)raw food

går än så länge toppen! träningen tog 350 kcal och sedan flöt det på. bloggare mer efter jobbet.


Pink fit

Vad kan inte bli bättre än att starta sin "kickstart" med nya produkter med?
 
Beställde precis hem Pink fit ifrån Sportkost!
 
Jag valde smaken Jordgubb/ vanilj på måltidsersättningen och (jag hoppas) att den smakar mumma. Så nu gäller det att tappa de där extra kilorna jag har lagt på mig. För er superintresserade jävlar så är jag 164 cm och har under (nästan) hela livet väg ca 48 kg - vilket jag varit nöjd med, men väger nu ca 51 vilket jag är mindre nöjd med. Så nu ska vi trimma!Tracy Anderson & Raw food

Okej, okej efter 4859489486 ggr så har jag bestämmt mig för att köra Tracy Anderson.
För er som inte vet vem denna lilla damen är så är det Madonnas och Gwyneths tränare. 
 
 
 Jag har kört Tracys tränings dvd innan- men kan inte påstå att jag är ett överdrivet fan..Jag har ofta ifrågasatt hennes kompetens när det gäller träning och kost, men har ändå gillat vissa av hennes dvd. Men nu har jag sagt att det ändå är dags för ett nytt kapitel. 
 
Har under en längre tid kännt mig extra nedstämd, igen! Fluoxetinen fungerar inte alls och jag tycker det mesta är skit. Så nu ska jag börja mitt 90 dagars schema med Tracy (har kört ca 10 dagar strikt på det innan) men tröttnade ganska snabbt då hennes 30 minuters cardio snabbt blir tråkig. Så jag kommer att lägga in min egna cardio. Sedan kommer jag imorgon starta med Raw food. Har jätte mycket böcker om det nu som jag ska läsa och sedan blir det storhandling. 
 
 
Carol Alt är en berömd modell som gick ut med att hon körde Raw food och jag kommer nu gå efter hennes två böcker.
 
 Sonya Balde

Jag vill vara Sonya Blade i från mortal kombat nästa halloween. Fan vad läcker jag kommer att vara!
 Julbak

Igår var det julgodisk bak som gällde tillsammans med den bästa Hanna i världen! Vi bakada ända fram tills klockan halv 4 idag på morgonen- då fick jag gå och lägga mig för jag skulle upp och jobba vid 9. Haha. Så vi var på systemet och köpte ett helt nytt rödvin som vi hävde i oss och blev mysigt salognsberusade, sedan köpte vi även den nya glöggen som enligt mig är kärlek! 
Jo just det, ni kan följa min instagram här - http://instagram.com/imthestar/
 
 
 
 
 julgodis
emporia


emporia
jobb

åå dör av tråkighet...