Vinare

Sitter nu och tar mig en vinare (igen?) nej men drack 2 glas igår så får ta mig ett idag. Imorgon är det jobb och 20 års fest som gäller! Fett som fan. har precis städat och dammtorkat..jobbigt. Aja nu är det snyggt i allefall.
 
Tränade zumba innan, -440 kcal. Känns bra.
 
 Plugg & mys

Sitter just nu hos Geja och pluggar. Har fått börja dagen med frulle, kaffe och kaka. Helt underbart! Nu ska vi jobba på vidare och glänsa som bara den! 
 
 
 RFID

Ååå hej kära underbara blogg (eller?) Idag hade jag en redovisning tillsammans med Geja om RFID. Det gick super på redovisningen men vi blev totaldissade av lärare (och alla andra) på rapporten, och det känns piss! Det suger så jävla mycket med kuk så det finns inte. HAR ALDRIG i hela mitt liv blivit dissad så innan. (Sjukt sur och besviken) så nu sitter jag och skriver om hela arbetet och ska skina som en förbannad sol när jag lämnar inte det! Skitstövel till allt! (Inga ord nämda) 
 
Sitter med ansiktsmask och har druckit två glas vin (torsdags unnande?) tränade innan med (som vanligt) FAN vad paranteser! Aja har blivit en riktig The firm älskare! Ni finner sidan HÄR! så 460 kcal brännda. Något bra i allefall. Annars sur som fan!
 
 Frukostmöte och inspo

okej, hur har dagen varit? Jag vet inte men jag har aldrig uppskattat att skriva så mycket då jag själv bara gillar att se andra bloggares bilder så vill jag själv bara lägga upp bilder men men. Idag har jag varit i skolan och på lunchen skulle jag hem och power-nappa = sov i 4 timmar...-__-'. Sedan kom Geja till mig, vi pluggade och hade väldigt trevligt. Imorgon ska jag på frukost möte vid 07.30..gilla? Har anmält mig själv med. Nu blir det Zolpidem och White Collar. Godnatt!
på jobbet nu va!

och jag bara längtar till frullen! är hungrig ju!
Hatar mitt hår!

Usch, hatar mitt nya hår..fast trivdes inte heller med att ha det röda (är nästan alltid rödhårig och ville ha något nytt) så tog en tråkig jävla kastanjebrun (tänkte det kunde bli kul) NOT! fyfan, känner mig bara grådassig och äcklig....
Spårad kväll

Aaa underbart med en spårad kväll igår som vanligt. Vi drack massor med vin och drinkar och festade tills morgonen grydde. (japp vi är väldigt berusade på bilderna)

 Laga mat

Lagade även lite mat med Hanna! Detta var i och för sig för typ 2 helger sedan men så jävla mys! Hon bara ringer vid typ halv 10 och undrar var jag gör, så jag bjuder hem henne på vin och mat! Hon stannade till halv 3 och två flaskor vin senare! Gottigt.
 
 
 
 
 
 Fikat med bästa hanna

Idag har jag varit och fikat med den bästa Hanna som jag vet, känner inga mer Hannor som är så bra som hon är! Vi var på Afternoon tea där man får dricka hur mycket Te man vill och äta hur många scones som man vill = Underbart!

Idag har jag hunnit med att träna Zumba = Yeeee, asbra! Får fan bli zumba imorgon med! Sedan har jag hämtat ut sömntabletter och gosat med Hanna. Nu sitter jag och dricker ett glas vin och kollar när mannen spelar WOW.
 
 
 ville bara säga hejoch en bild på min vackra manjobba som fan

Jobbar och lyssnat på lewis black. en av de roligaste människorna på denna jord. snart är det lunch och tiden går segare än senast så sjyuuuuukt tråkigt här. .
kraaamp

kramp kramp och åter igen kramp, i magen. jag har så ont att svetten lackar och jag vill skjuta mig själv.på jobbet

gud tänkte på detta med att lukta illa. har två underbara arbetskamrater (killar ) men de luktar så vedevärdigt illa. den en luktar så mycket svett att jag måste stå 2 meter ifrån under en konversation och den andra har andedräkten från döden. usch måste vara jobbigt. och istället för att säga något så bloggare jag. gott!
dubbel pass!

jaha, idag blir det till att köra fett med dubbelpass, först body combat sedan sh´bam så cirkus 2 timmar, ska bli sjukt underbart! Missade två dagar förra veckan (lördag och söndag) på grund av trevligt sällskap och vin. Men idag tar vi tag i det igen!

Men först ska jag bada klart och sedan vila lite, har sovit 3 timmar. Gott
klockan är snart halv 1

Jahopp, klockan är snart halv 1 och vi pluggar fortfarande. Suger..stressen har verkligen sugit sig in i min rygg och jag fasar inför senare idag. Sug min

Inspo som fan!