Vad jag gör ikväll
Insanity

Åå vad kul, har börjat köra Insanity nu, kände att efter ha haft det på datorn i typ 2 år och aldrig kört det så kunde jag lika gärna börja! Behöver verkligen utmana mig själv mer i träningen!
Sedan så Insanity en av de mest nerladdade träningsprogrammen (opps, busigt) så nu kör vi! Första dagen klar, 89 to go!

Nu ska jag ta ett glas vin och bada.
WTF

Faaan Members hade REA på Louis Vuitton och det tro väl fan att alla snygga är slut! Helvete vad arg jag är nu!
kommer jag någonsin bli lycklig?

Ångesttankarna har ännu en gång hoppat på mig och har mig i ett hårt grepp. Alla ser att något är fel men jag förnekar som aldrig förr. Mina tårar kom ofrivilligt till mig när jag körde runt i bilen och än en gång känner jag mig mer sårbar än aldrig förr, mer olycklig och ensam.Fifty shades of Grey

Boken börjar lida mot sitt slut och jag köpte den igår..jag har idag spenderat mina 5 sista timmar med att äta godis, läs boken och dricka fun light (yepp ni hörde mig jag drack inte vin!) samt haft gudagott sex med min man! Denna boken gör verkligen så mina nerver går på helspän! De ända jag stör mig på är att jag absolut inte kan föreställa mig hur denna Chrisitan Grey ska se ut. Jag vet att det är meningen att man ska fantisera upp personen i självaverk själv, men i mitt undermedvetna har jag inte fått fram siluetten på denna vackra skapelse. Trotts en held del googlande så finns det ingen som passar ihop med det jag försöker tänka mig.
 
Nog med detta, sömntabletten är tagen och ska läsa något kapitel till i boken! 
 
Kanske lite såhär men ändå inte.
 Inspo/Fitspo/Thinspo

För alla er som känner er lite trötta idag och inte har någon inspiration till att träna eller att mata din kropp med hälsosam mat. Så får ni lite fina bilder! Tänk på att äta rätt och träna gott!
 
 
 
 
 
 
 
 
 In da hooood

Fast menar mest i skolan. Sitter och dricker Cola zero och har ätit en hembakad morotsfralla. Ska gå bort til det nya Marias-kök senare idag med Gaya.

Senare idag efter skolan är det dags för boot camp. Ska bli så jävla kuuul! Är sjukt taggad. Fett
Uussvghng

Måste verkligen gå och lägga mikg nuuu- har ju varit lite busig och suttit uppe på mina sömnisar (som nuuu) och då blir man lite kans. Rent sagt ut så blir nam hög på dem...hmmBack in class

Jahopp då sitter man i skolan igen. Kaffet står i jämte mig och mobilen bara surrar av sms. Nu ska jag ha min andra lektion i marknadsföring och det ska bli fett, hade varit ännu bättre om vi hade haft en roligare lärare -__-'

Har planerat dagen att först gå i skolan antingen fram till lunch eller till klockan 3. Sedan träna och klippa pappa efter det Växjö!
Ministry of sound - Pump it up

Igår körde jag ministry of sound - pump it up yoga dance body beach body. Blev bara 305 kcal typ, eller 315 inte så himla mycket men sedan körde jag 25 minuter dallas cheerleader slimming yoga. Så det känns ganska bra men ändå.
Starbucks

Så nu har jag jobbat med mina kära skolkamrater. Vi har gjort en SWOT analys om Starbucks, mycket trevligt. Nu ska jag hem och träna och efter det ska jag jobba. Gott! Nu kör vi.
Tog min broders dator

Yes, hehe min bror har fått en ny dator. HP probook, fett med ös. Den är himla skön att skriva på, så nu har jag nog tagit denna och kommer att ha den till blogg dator. Fett med najs.

Är super sjuk idag med (konstigt?) Men har ändå sprungit på träningsbandet (brände 113 kcal) och sedan körde jag ett 40 minuters pass för underkroppen. Så sammanlagt ca 330 kcal - så det är ganska skönt. Men känner mig såklart tung i kroppen och vet att det är asdumt att träna när man är förkyld, uppmanar verkligen ingen att göra det! Så nu spelar jag The sims medeltiden/pirater & adel och ska snart kolla på film. Fettös.

superförkyldning of doom

Fyfan har gått och blivit så jävla rövförkyld! Hatar det! Hostar och nyser och allt annat som kommer med! Har inte tränat sedan i torsdags heller, drack vin i torsdags, drack vin i fredags, drack vin i lördags. 2 kg upp när jag kollade vågen! Fyfan och förkylning på det. Men körde ett pass nu innan ändå, 350 kcal bort och bara nyttig mat nu. På g igen.