boven är funnen!

Ursäkta men detta kanske låter helt aslöjligt just nu, men jag är en liten tjej, har nästan alltid vägt runt 49-51 kg, men under en senare tid har jag lyckats gå upp nästan 5 kilo!?1=!!!! WTF. Ja oj tänker ni 5 kilo? Men jag som har haft problem med detta tycker att det är ganska jobbigt, och nu för 5 minuter sedan så kom jag på vad det var som gjort att jag ökat i vikt så snabbt, Mirtazapin! Jag äter mirtazapin tillsammans med mina sömntabletter och sökte på dem och insåg att alla går kraftigt upp i vikt, inte så konstigt att jag lyckats gå upp det när jag ständigt går och är sötsugen och äter det första jag kommer åt! Så nu är det slut på dem! Ska be om att få något annat för detta är fan inte kul.
 Just det!

Kollade på filmen Mama igår som sagt, den sög.
 
 
2,5 toasters av 5 möjliga.Bög förkyldning

Denna förkyldningen jag har fått kan fan ta sig i röven. Har så jävlans ont i halsen och näsan är heltäppt + svider som fan. Kvittar vad jag gör! Men idag har jag och Johan städat (mest jag) Johan har åstakommit att tvätta sitt tangentbord :D
 
Hade tänkt baka en bärpaj men får se hur mycket jag orkar. Borde lägga mig och vila en stund. Kanske bjuda någon på kaffe. Får se vad jag orkar. Aja tjofräs.
 Skräck film och egendesignade Shox

Nuu blir det skräck film, ska glo på Mama, har tänkt det ett tag nu men det har inte blivit av. Men nu jävlar. Så ska värma en kopp te till (halsen döööör) och fixa mina sista 5 fingrar. 
Just det! Längtar tills mina egendesignade Shox Turbo kommer! Shoxen säljs tyvärr inte i Sverige utan man beställer de ifrån nikes hemsida. För mig som kör extremt mycket cardio så är shoxen perfekta! (För er som kör Tracy Anderson så vet ni att shoxen är val nummer 1! ) 
 
(Mina egna!!)älskar mitt nya o.p.i

älskar mitt nya nagellack ifrån o.p.i som är ifrån kollektionen oz the great and powerfull. färgen heter I theodora you.


Dagens Tracy, Done and done!

Aaa dagen igår var härlig. Tränade, var på 20 års kalas och drack vin med Emma. Nu så har jag nyss tränat, kom på efter 90 minuter att jag hade vilo dag egentligen, meen vila har aldrig varit min kopp av te. Så jag körde 30 minuter cardio (har så förbannat ont i benhinnorna nu) + muskelträningen, körde dock inte den vanliga 30 minutaren utan valde en lite äldre som är en timma. Vilket jag hade glömt bort, aja gjort är gjort. :)
Har även konventerat mamma till TA nu med :D
 Och min boost week går framåt!

Jag har precis fått använda min Juice maskin! Så jävla nöjd är jag, det funkar verkligen!! Så idag gjorde jag min första powerjuice som man ska dricka, och nej det är inte speciellt gott, smakar mest gräs och jord enligt mig. Men det är inte specielt mycket!
 
Man ska ha 
 
kålsallad
Spenat
Rödbeta
Äpple 
 
Så aa, mest jord MEN den är smäckfull med bra saker. Rödbetor är helt fantastiska. Så nu kommer jag säkert kissa rött i flera dagar :D När jag dricker den så håller jag mest för näsan, säkert en sak man kan vänja sig vid, och det är bara en om dagen i 7 dagar, såå visst. 
 Lite natt jobb

Huena mig, har precis kommit hem efter att ha jobbat natten, såå nu har jag varit uppe i 25 timmar. Fettös! Ska sova nu då jag ska till tandläkaren vid 13.30 så det var ju en bra tid de gav mig. 
 
Hade lite storkok här hemma idag. Har gett mig fan på att fullfölja min boostweek som mest består av purré liknande saker. MEN de är väldigt goda. Så har gjort en äppel/blåbärs purré, sötpotatis/majs purré och morot/palsternacka purré. Sedan tar man en super juice på morgonen som består av äpple, spenat, kålsallad och betor såå det blir sääkert bra. 
 
Nu ska jag sova. Puss på er
 Åå trötthet

Usch, sitter på min LIA och har inget att göra, eller har säkert egentligen men vet i fan vad! Är inne på min andra kopp kaffe och har i 40 minuter kollat, tradera, läst mail, läst aftonbladet med flera! Mitt hår är kaos, som vanligt. Hatar det, äckelhår. Aja får väl jobba på så gott jag kan idag.
 
Har nog fått jobb här med, så det känns bra. 
 Hatar naglar

Ååå jag har valt att inte gå och göra mina naglar som jag brukar, dåå jag måste spara pengar. Så idag har jag suttit med mina naglar för att fixa dem (JAG HATA DET) så nu har jag målat om de 3 ggr innan jag kom underfund med att jag ville ha tidningspappers naglar. Så jag har gjort en va 10...resten ser olika ut. Snyggt att komma med det till jobbet imorgon- gay
 Hatar naglar

Ååå jag har valt att inte gå och göra mina naglar som jag brukar, dåå jag måste spara pengar. Så idag har jag suttit med mina naglar för att fixa dem (JAG HATA DET) så nu har jag målat om de 3 ggr innan jag kom underfund med att jag ville ha tidningspappers naglar. Så jag har gjort en va 10...resten ser olika ut. Snyggt att komma med det till jobbet imorgon- gay
 Bra avslut på dålig vecka

Aa jag har haft ett väldigt bra avsult på en kass vecka. Folk dör hit och dit och begravningar planeras. Jag har haft magsjuka och en inflamation i ryggen. SÅ idag tränade jag (my love) Tracy Anderson man kan inget annat än att älska den kvinnan. Avluta med en proteinshake och en quorn sallad (kunde inte sitta bättre) samt att glo på film. Kollade på Bikini spring break, jag tycker den var galet rolig tack vare den korkade tjejen, annars har den fått väldigt dålig kritik men jag tycker den var värd att se! 
 
Guys - Ladies you're back
Stupid girl - HAHA yee you front! 
 
Tss jag skarttade i allefall. 
 
(Spring breakers) 
 
 rip

andra dödsfallet, rip gammelmormor
Trötthet

Jag jänner att jag bara skriver massa deprimerande skit just nu, så försöker rycka upp mig lite, men det är svårt. Just nu för stunden är det svårt. Jag sitter på praktiken och känner mig totalt oinspirerad. Jag har ingen ork och vill helst gå hem och lägga mig. Vill sova, är trött orkar inte. Kul liv+ 
 
Jag tycker det är jobbigt när man tänker att man ska "rycka upp sig" men orkar inte, att man helst vill lägga sig med ansiktet rakt ner i soffan och bara sova. Jag funderar starkt på att gå hem efter lunchen, det är absolut inte bra för mig att göra det, men jag pallar inte. 
 
Försöker skriva på mitt arbete så gott jag kan, men tycker verkligen det är trisst. Måste få ihop en 5-6 sidor till idag känner jag. Måste maila folk, ringa några människor och sammanställa fakta. usch och fy..
 
 Måste..bara..lite

Ååååå ångestkänslorna käkar mig innefrån och ut...Jag vet inte vad jag ska göra, vad jag ska ta mig till. Kan inte tänka klart, har myrkrypningar i hela kroppen vilket gör mig ännu mer orolig, ledsen, rädd. Jag kanske bör göra som  min psykolog har sagt, jag kanske bör skriva in mig, ta lite semester lite ledigt. 
 
Hatar svagheten, varför kan jag inte bara lösa det själv? Måste bara vila ..bara lite.
 Vi tjejer kommer alltid kunna göra mer än killar.

FACT! Nej men vi tjejer kommer alltid att kunna göra samma saker som killar + lite till. Vi är helt enkelt fantastiska, vi är vackra, unika och helt underbara..(de flesta) 
 Sömnrubbningar

Har skrivit om detta i ett inlägg innan vet jag om att jag aldrig får sova, men nu har jag fått ut ny medicin (sömnmedicin) som jag hoppas kommer att funka. Så nu käkar jag Mirtazapin och Zoplidem tillsammans 15 + 10 mg. Så nu lär jag sova som en gris.Andra träningspasset klart!

aa har precis tränat klart mitt andra träningspass för idag, en DVD jag faktiskt ALDRIG tröttnar på och det är Tracy Andersons cardio. Jävla bra! Så först 1 timme blogilates och 45 min Tracy Anderson. Känns gött! Nu blir det The Carrie Diaries
 Massa nya serier

Okej nu har jag haft det så tråkigt att jag var tvungen att börja glo en massa nya serier. Det fick bli
 
Bedlam Heights varav jag har kommit till avsnitt 5
The Carrie Diaries som handlar om Carrie ifrån sex and the city fast ung
Make it or break it som handlar om några unga tjejer som ska ta sig till OS
New Girl, började kolla på den lite på tv men pallade inte sedan så nu tar vi igen det
 
 
Så nu har jag en massa "tonårsserier" att kolla på. OCH nej jag kommer aldrig glo på 90210 eller OC eller liknande, inte min grej även om ni säger att de är "asbra" sååå. Pussvackert väder


Denna vackra aprildag

Aaa under denna vakra april natt vid halv 2 så somnade min farfar in. Just nu sitter jag och kollar ut på det otroligt vackra vädret som min bror bestämmde sig för att besöka med påsnörade joggingskor.
 
Min farfars bortgång känns verkligen befriande, det känns skönt. Han var så pass dålig att jag skulle inte vilja önska honom att få ha kvar livet och plågas mer. Nu har han lugnt och stilla fått gå vidare, inget jobbigt och inget hemskt utan bara lugn och ro.
 
Jag själv peppar inför mitt nya april blogilates schema! Ooo ska bli fett med ös :D