Kommer dö av saltförgiftning

Hej på er! 
 
Idag så har jag varit super dryg, jag har inte editerat min film, jag har inte tränat jag har bara varit hos kiropraktorn och sovit. Hade min kusin och hans brud på besök här igår, de gick halv 3 på natten och jag skulle upp vid 7 för att åka till Värnamo = inte glad tjej. 
 
Sedan kom jag hem igen, gick och la mig och vaknade vid 5, bra jobbat Paulina! Så min kaffe fika med Geja blev inte av, min träning blev inte av, klippa pappa blev inte av så aa. 
Nu har jag och mannen precis lagat mat, han har äntligen tagit tag i sina matvanor bättre så numera finns det mest light läsk och milda mini i kylskåpet. Grattis! 
Så idag blir det kyckling (veg för min del) och råris, låter underbart, om ja inte hade avrit korkad och hält i en hel bulljong i min så att jag nu kommer att dö saltdöden! Perfekt...INTE
 
Nu ska jag käka, tjo!
 
 
 
 
 25 Question Tag

Så för er som undrar eller rättare sagt vet, så är jag en internethoe. Jag älskar allt som har med sociala medier att göra, Twitter, Facebook, blogg & youtube. Så min senaste addiction är youtube, eller ja att jag spenderar kring 9 timmar per dag på yuotube är inget nytt, men att lägga ut idiotiska videos. Så jag la ut min första igår, vilket är 25 question tag. Om ni känner för att må dåligt över någon annans engelska (derp) så feel free till att glo på den, ge den en tumme upp, eller bara börja prenumerera på min kanal. TJO
 
 Road trip

Aa hej på er allesammans! Vaknade tidigt idag, runt 08.00 för att mamma jag och pappa skulle på en road trip till Helsingborg, men neej för nu vill inte pappa det (VAFAN PAPPA!?!) Så nu är jag vaken, helt supersnygg och halvdöd. Funderade på att ta min morgon träning nu, men är fan för seg ännu. Så istället har jag bestämmt mig för att måla naglarna, HELL YEA! 
 
 Hej på er!

Hej på er allihopa, allihopa, allihopa. Så ville bara säga hej för jag är ganska cool. Ska strax börja jobba, jobbar natt denna veckan samt kommande vecka. Idag har jag mest tagit det lugnt, vad det nu innebär i mitt liv. Jag vaknade vid 9, tränade, börja editera en film och sedan har jag vilat lite. Nu har jag druckit 3 koppar kaffe och hoppas på att kvällen blir bra. det är ju bara 6 timmar så det ska jag väl klara. 
 
Jag och Yoan var även nere igår och bokade hotell, vi drar till Thailand den 10/12 och kommer hem den 1/1. Vi ska bo på Hilton Hotell, kommer bli för fint! HEJ