It's all about the Simon Cabaret show

Hej kompisar!
 
Idag har varit en ganska lugn dag. Vaknade runt 8 tiden och kände mig pigg var så jävla glad för det! Så jag gick upp och testade äta en yoghurt och drack min resorb! Jag och Johan åkte sedan in till Patong till Jungceylon för lite shopping. Men han vaar sur och jag var sur och vi surade på varandra så i ca en timma gick vi lika långsamt som 2 pensionärer och bara surade på varandra. Efter en stund gick det över och vi kollade vidare i alla affärer. Jag var dock inte på humör så jag köpte enbart en fin blus. Nu på kvällen har vi varit och kollat på Simon Cabaret vilket var sådär. Musiken var bra och dräkterna mycket fina men det var inte så bra uppträdande, det känndes mer som att de ville vara någon helt annanstans än just på scenen tråkigt nog
 
Imorgon ska vi åka till Tiger kingdome och klappa tigrar! På måndag ska jag och Annelie ha en spadag då jag ska förlänga och färga hår och hon ska färga hår och fixa naglarna, ska bli så otroligt skönt! 
 
 
 
 
 
 It's all about not to be sick anymore

Hej kompisar!
 
Om ni läste igår så skrev jag en snabb mobilblogg om att jag var sjuk. Vaknade vid ca 4 av att jag mådde riktigt illa och spenderade ca 2 timmar inne på toan! Efter att magen lugnat sig lite så fick jag en hemsk ryggvärk, det var så grymt att jag bara låg och grät så tillslut fick en doktor komma. Hade 3 doktorer uppe på rummet som kollade feber, blodtryck och min rygg. Så först blev jag erbjuden en spruta i min rumpa som jag av rädsla tackade nej till. Då sa han att jag får ta lite olika tabletter och smörja min rygg. Absolut kör hårt! Han påpekade även att tabletterna inte kommer vara lika starka men jag ville inte ha någon spruta. Så jag fick smärtstillande som är för reumatiker och cancerpatienter inte starka? Och en muskelavslappnande som jag tar 3 ggr om dagen. Jag hade hoppats på igår att det skulle hjäpa efter 30 minuter, vilket det inte gjorde och jag blev enbart sämre. Bestämde mig för att följa med Johan, Annelie och Anders ut för att äta runt klockan 19.30 för jag hade inte ätit på hela dagen och var då fan inte hungrig heller. Vi gick bort till en restaurang och jag beställde frukt. Åt 2 skivor melon sedan var det kört. Kännde mig mer febrig och hängig och det började flimra framför ögonen så jag ville bara hem. Väl hemma var jag väldigt trött, tog mina sista tabletter och somnade. Vaknade nu idag vid 8 och är pigg som en mört! Ryggen känns knappt febern är borta och jag är enbart lite knorrig i magen. SÅ JÄVLA BRA!!!! Idag vill jag gå och förlänga mitt hår. 
 
Nu ska jag gå och cpa på min man, han ska få se min vanliga sida igen! 
 
 Mobilblogg- ingen semester utan matförgiftning

Hej kompisar!

Idag vaknade jag vid lite efter 4 av att jag mådde riktigt illa. Rusade in på toan och har varit kvar där sedan dess, nu är klockan halv tio. Jag har även på detta fått riktigt ont i ländryggen! Kan inte sova eller sitta normalt gör så förbannadt ont, så ont så jag grät en skvätt nu. Har knappt fått i mig någon vätska alls, så väntar på att Annelie och Anders ska komma med saker till mig. fuuuuuuuu
it's all about Kata Night Market

Hej kompisar!
 
Idag har det varit en väldigt lugn dag. Började på morgonen med vattengympa (som jag skrev innan) och det sög ganska hårt. Efter det gick vi ner till havet men vi blev inte långvariga, tydligen så har massa maneter drivit in och detta händer verkligen bara en gång per år lyckat. Så vi klev i vattnet lite snabbt men man kännde alla tentackler dra mot en och jag var inte sugen på att bränna mig så vi gick snabbt upp! Efter det så tränade jag kickboxning och sedan vilade jag en stund. Helt plötsligt så var klockan strax 19 och vi skulle möta upp Annelie och Anders för att gå på Katas nattmarknad, den var inte lika bra som Tempelmarknaden som vi var på i förgår (den går vi på igen imorgon).
 
Imorgon på dagen ska vi åka till Freedom beach igen då vi anser att det har varit den bästa stranden hittills och på kvällen blir det tempelmarknad!
 
Puss på er mina små enhörningar
 
  (1, Fett grymt träningspass, testa det! 2, 4 kg tvätt. 3, Jag på Paradise. 4, Big Buddha.)
 
 (1, Kikki, Conny och Jag. 2, Johan, Annelie och Anders. 3, Samlade på stranden på Coral. 4, Coral Island)
 
//English
 
Hello Friends!

Today has been a very quiet day. Began in the morning with water aerobics (as I wrote before) and it sucked pretty hard. After that we went down to the sea but we were not long-lasting, apparently has lot of jellyfish drifted in and this really happens only once a year success. We stepped into the water a little fast but you could feel all tentackler draw against one and I was not eager to burn me so we quickly went up! After that I trained kickboxing and then I rested for a while. Suddenly time was 19:00 and we would meet up Annelie and Anders to go on Kata's night market, it was not as good as the Temple market as we was at yesterday.

Tomorrow during the day we will go to Freedom beach again when we consider that it has been the best beach so far, and at night it becomes temple market!
 
Hugs to you my little unicornsit's all about my new Nike

Hej kompisar!
 
Just nu sitter jag och Johan och kollar på Wall-E, så mysig film. Jag har precis tränat, blev kickboxning och mage svettig och glad tjej just nu. Idag på morgonen var jag och gjorde vatten gympa vilket var det tråkigaste jag varit med om i hela mitt liv! Men nu så fick jag inviga mina nya (apsnygga) turkosa Nike free. Ska fan köpa ett par till fast i en annan färg då. Äger ett par lila sedan innan med! Ikväll ska jag och mannen på kvällsmarknad i Kata, det är underbart mysigt.
 
 it's all about geting my hair cut

hej kompisar!
 
Just nu sitter jag vid mitt lilla skrivbord på rummet och dricker en Mojito = mycket bra dag. Vi har legat nere vid poolen och gottat oss. Smörjde in mig i sololja med skydd 4 i hopp om att bli lite mer brun men ICKE! Jag har verkligen nått min maxgräns på brunhet! Strax ska jag och mannen ner och klippa oss (mig) vi får se hur detta slutar! Men mitt hår är redan katastrof så det kan nog inte bli värre.
 
För övrigt, på 11 dagar har jag druckit 1 glas rödvin, 1 drink och en halv öl. Jag är mästare på att inte dricka längre!

Träningen igår gick bra, körde faktiskt en tränings dvd inne på hotellrummet. var så otroligt sugen på att dansa så det blev yoga booty ballet advance i 50 minuter! Annars idag så har jag bara simmat lite längder i poolen, tog ca 30 minuter.
 
 
 
 It's all about the nails

Hej kompisar!
 
Eller godmorgon kanske? Klocka n är just nu starx 5 på morgonen hos er och hos mig är den strax 11. Idag är det blåsigt ute, första dagen som vädret är dåligt vilket betyder dags att göra naglar! Jag har lite små saker som jag skulle vilja göra, exempel naglar, förlänga fransarna och lite smått. Men idag ska jag gå ner och göra vid mina naglar. Det bästa hade varit att åka in till Patong och fixa dem men jag orkar inte ta mig dit just nu! Så idag ska vi ner på stan och leta nagelställen! 
 
 
 
 
 It's all about Paradise beach

Hej kompisar!
 
Idag har varit ännu en dag full med saker att göra. Vid klockan 10 åkte vi till Paradise beach som var totalt världelös. Grumligt vatten, dålig sand, såg två maneter och för mycket folk på 150 m. Nej dit kommer vi aldrig att åka igen. Men jag fick en härlig masage och pedikyr medans vi var där då jag vägrade bada, maneter. Imorgon blir en lugn dag, ska gå till gymmet på morgonen och skriva in mig på yoga, pilates och vattengympan. Kände jag kan behöva en sprak i baken. Samt det var länge sedan jag gick på klasser. 
 
 
 
 
 
//English

Hello Friends!

Today has been another day full of things to do. At 10 o'clock we went to Paradise beach which was totally useless. Cloudy water, poor sand, saw two jellyfish and too many people at 150 m No there we will never go again. But I got a lovely masage and pedicure while we were there when I refused to swim, jellyfish. Tomorrow will be a quiet day, I'll go to the gym in the morning and write me in on yoga, pilates and water gym class. Felt I could use a kick in the butt. And it was a long time ago I went to classes.
It's all about LEGS!

Hej kompisar!
 
I Thailand går man..mycket! Inte för att jag anser det som träning har väl aldrig tyckt att gång eller liknande är träning men vi går mycket! Men jag tränar mycket här med, eller hemma tränar jag 7 dagar av 7 möjliga och här tränar jag ca 4 dagar i veckan. Man måste hålla igång lite även om man är på semester, sedan orkar jag fan inte börja bygga muskler igen när jag kommer hem! (Då menar jag börja om på nytt för jag tappar så mycket muskelmassa här nere om jag inte tränar) 
 
Idag hade jag ett riktigt mördar pass för benen som jag ska dela med mig av till er! 
 
(Legs, legs, legs)
 
(En liten ganska tjock kisse som bodde uppe vid Big Buddha)
(Och en liten hund)
 
 It's all about Urban Decay Naked 3

Hej kompisar!
 
Dagen idag började ganska tidigt, eller a runt 09.00 då vi skulle upp och äta frukost, vi skulle nämligen åka in till Patong vilket vi inte visste då. Utan efter frukosten gick vi upp på rummet och gjorde oss klara för poolen. Vi hade planerat in en lugn dag som inkluderar, böcker, pool, sol och drinkar. Men efter 15 minuter vid poolen ringer Yoans mor och undrar om vi vill följa med till Patong JA(?!). Så vi åker in till Patong för att gå i ett shoppingcenter där jag inhandlade mig den nya Urban Decay Naked 3 LYCKA! Den är så vacker bara dog lite. Köpte även 2an med! Sedan var jag glad över att jag fick riktigt kaffe på Starbucks + en kall öl. 
 
Efter det åkte vi hem och låg vid poolen i typ 90 minuter, badade och läste böcker. Sedan var det ut för att äta lite lunch. Mycket trevligt! Imorgon åker vi till Big Buddha som inte ligger så långt ifrån oss. 
 
Puss på er mina små enhörningar
 
 
 
 
 
//English

Hello Friends!

The day today started pretty early, or more around 09:00 when we went up to eat breakfast, we would in fact go into Patong which we did not know then. But after breakfast we went up to the room and got ready for the poole. We had planned a quiet day which includes, books, pool, sun and cocktails. But after 15 minutes at pool Yoant mother called and wonder if we want to come to Patong YES (?!). So we went to Patong for going into a shopping center where I bought myself the new Urban Decay Naked 3 happiness! It is so beautiful just died a little. Also bought Naked 2! Then I was glad that I got real coffee at Starbucks + a cold beer.

After that we went home and lay by the pool for 90 minutes, bathed and read books. Then it was out to eat some lunch. Very nice! Tomorrow we go to the Big Buddha which is not that far away from us.

Hugs to you my little unicorns
It's all about sweat

Hej kompisar!
 
Just nu skriver jag inte om något roligare än Thailand och träning. Hittills så har Phukt varit väldigt vackert men vi har inte åkt på några större utflykter än så länge. Idag var vi över på Kata en runda, solade, badade - brände mig. Så nu har jag en illröd näsa och halva mitt lår är som en julskinka. Jag hadr ändå smörjt mig i solskyddsfaktor 30 men icke! Jag som är så vit och klen bör ha 10000+ typ. Imorgon ska vi på en nattmarknad det ska bli mycket trevligt! Jag lovar att sedan skriva ett inlägg om vad man bör göra om ni mina fina läsare ska åka till Phuket någon gång. Vi har en del resor vi ska åka runt på och en del öar att besöka, samt så ska vi väl lära oss att dyka.  Nu är klockan snar 23 hos oss i Thailand och vi kom hem för en stund sedan. Vi har ätit en bit mat och kollar lite på stan, handlat lite läsk och vatten mm. Så nu är vi hemma och Johan tittar på tv och jag på min serie. Jo just det, jag sänge datorn i badrumsgolvet innan idag med! Lycka. Den klarade sig bra dock.
 
 
 
 
 
 it's all about the gym

Hej kompisar!

just nu så har jag precis kommit hem ifrån gymmet som vi har här på hotellet. Fint gym med alla saker som man behöver. Fick även beröm av 2 andra som var där (svenskar) så jag är nöjd tjej. Igår var jag nere och gymmade på kvällen och då fick jag även en liten kurs i yoga av tjejen som är instruktör här, mycket trevligt! Nu ska jag bada! tjofräs

it's all about the beach

Hej kompisar!

Nu strax så ska jag och Johan gå ner till stranden och bara ta det lugnt. vaknade lite väl sent idag, typ 11...Hade ställt klockan på 07:00 för jag skulle dra till gymmet men icke! Jag tänkte efter att jag stängt av klockan att jag bara skulle "vila" lite till. Grattis. Men uppe är vi och nu ska det solas och badas!


It's all about Thailand

Hej kompisar!
 
Jag vet, jag vet jag har inte uppdaterat på år, men nu så. För er som inte vet så befinner jag mig juts nu på Hilton hotell i Phuket. Sitter för tillfället ute och röker och ska strax gå och lägga mig. Klockan här är just nu snart 23:00. 
Idag var vi på Freedom beach som var väldigt vackert, vi kom ut runt 10 och åkte hem runt 16. Körde igenom Patong som känns lika livligt på dagen som kvällen! Nu har vi precis varit ute och ätit på en restaurang som hette Bellman ja supersvensk! God mat och trevligt umgänge. Efter det gick vi en runda på stan, jag skulle försöka pruta till mig lite saker men var inte på humör. Tog en drink och oroade mig för metanolförgiftning i 1000 år då jag är super manisk...skoj! 
 
Imorgon vet vi inte vad vi ska göra, åka en runda till Patong och shoppa lite. 
 
 
 
 
 It's all about questions

 
 
Nu ska vi svara på lite tönt frågor! :D
 
1. Om du fick en dotter nu, vad skulle hon heta? – Freja 
2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? – Kärlek utan sex tror jag, sex är ändå ganska trisst.
3. Vilken var den senaste filmen du såg? – Hmm American Pie hole in one, tror jag. 
4. Har du bra självförtroende? – Ganska

5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? – 
Inte vara förkyld 
6. Nämn tre saker på din att-göra-lista? – Flytta till USA, bli ekonomiskt oberoende,

7. Beskriv ditt drömutseende! – 6 cm längre, långt tjockt hår, brungröna ögon, markerat ansikte och en haka. Tonad och dedär!

8. Skriv namnet på någon du ser upp till – Mor och far

9. Någon du har kysst -
 Min sambo precis 
10. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? – Min mamma har sparat de som ansågs finast.

11. Den du senast sov över hos - oj, jag har inte sovit hos någon på typ 4 år. Men det blir hos Kalle när vi var i Råå.

12. Vem skrev du senast med på Facebook? – Sophie
 
13. Är du nöjd med din profilbild på Facebook? – 
Ja
14. Vad väljer du, godis eller chips? – 
För några månader sen hade jag sagt chips, nu är det godis igen..
15. Pinsammaste minnet från skoltiden? – Hmm, jag skapade nog mer pinsamma minnen för andra.
16. Hur uppvaktar man dig? – 
Romantiskt, rosor, middag och bra sex.
17. Har du rykten efter dig? – Ja, ofta saker jag inte ens själv vet om. Men nu för tiden är jag lugn.

18. Din absolut sämsta egenskap? – Jag planerar och vill mycket men gör det ofta halvdant + kan inte svara på min mobil när folk smsar

19. Din bästa egenskap? – 
Jag är driven och jävligt ambitiös
20. En låt du är beroende av? – 
Karolinens bön - Sabaton
21. Vad stod det i ditt senaste sms? – Är du uppe?

22. Vem skulle du ta med dig till en öde ö? – Emma 

23. Kan man vara vän med sitt ex? – 
Ja
24. Har du kysst en kompis? – 
Jag har nog gjort mer än så (vink, vink)
25. Hur ofta dricker du alkohol? -
 Mindre än varranan vecka
26. Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger? – 
Tragiskt. Men så länge de inte påverkar mig är jag nöjd.
27. Vad hatar du? – Osäkra människor, wellpap och folk som gör illa djur.

28. Hade du kunnat ha distansförhållande? – 
Nej det är inte värt det.
29. Vad handlade din senaste dröm om? – 
Jag tror det var något snuskigt
30. Vad väger du? Är du nöjd med det? – 
Inte en aning, har inte vägt mig på 3 veckor. Tippar runt 53 kg
31. Hur lång är du? – 
164 cm
32. Vilken är den bästa svenska filmen? – 
Ego
33. De bästa svenska skådespelarna? – 
Vet ej, har ingen koll på Svenska skådespelare.
34. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? – 
Twilight
35. Ditt humör för tillfället? – Irriterad

36. En vacker person? – 
Nolan Gerard Funk (spelar Collin i serien ”Akward”) och Matt Bomer 
37.Har du instagram? – 
@Imthestar
38. Vem kramade du senast? – Min katt

39. Vem träffade du senast? – 
Mamma, Pappa och brossan
40. När slog du dig senast? – Förra veckan på gymmet, drog knät i spaken på spinningcyklen, hoppade på som inget hade hänt (då det var fullt med folk runt om som kollade lite bekymar, typ Aaa gjorde det ont?) Ja det gjorde ont och jag har ett snyggt blåmärke.

41. Någon du vill träffa? – Emma, men ska se henne idag. Förhoppningsvis.
42. När grät du senast? Varför? – 2 veckor sedan.
 Minns inte, brukar vara att jag samlar på mig skit under en längre period sen brister det.
43. Sminkar du dig varje dag? – 
Nej
44. Vem är du mest lik, mamma eller pappa? – 
Pappa kroppsmässigt, mamma hur jag pratar och rör mig
45. Är du helsvensk? – Japp

47. En artist du inte gillar? – Nä ogillar inte så mycket, lyssnar inte på saker jag inte gillar.

48. En artist du gillar? – 
Miley Cyrus fet just nu
49. Vad är det bästa som hänt dig? – 
Har väldigt mycket bra som hänt, så vet ej
50. Vad vill du bli när du blir äldre? – 
Oberoende, lycklig och få hålla mig frisk.It's all about protein

Hej kompisar!
 
Hoppas allt är bra med er denna blåsiga fredag! Vaknade vid åtta tiden av att mobilen ringde för fulla muggar. Hatar det, man blir helt cp när mobilen ringer på morgonen. Så jag gick upp och käkade frukost, gick på kattjakt och drack 3 koppar kaffe. Efter det drog jag ner på gymmet och körde ett grymt rumppass (mycket röv numera i denna blogg). Kan ha varit lite dumt av mig då jag har ont i min högra höft, Va? Var det någon som slog upp benskörhet i ordboken och det stod Paulina? Men jag led igenom. Efter det bar det ner på stan med min man och moder. Vi shopade loss på Lindex då de hade 30% på ett helt köp. Oj om mamma köpte kläder till mig..hehe. 
 
Nu har jag kommit hem ifrån mitt andra gympass. 30 minuter intervall cardio (fyfan) och 30 minuter överkropp..bra pass, bra musik! 
 
Till min rubrik! Jag ville bara berätta för er vilket protein jag använder..nyfikna! Jag kör på Body Science då jag anser att det är bäst. Jag har testa fitness gurus väldigt omtalade proteiner och hatar dem. Tycker de smakar skit och pulvrar sig något extremt. Sedan ska de hålla länge men med tanke på att jag har dragit mig från att dricka av dem så har jag två stora burkar som står i skåpet. Kollade datumet förra veckan och gjorde en shake och det smakade röv. Skulle bara påpeka det.
Kommer säkerligen ha en klan av Fitness guru älskande personer på mig efter detta. Men peronligen så anser jag att de är blä och body science är himmel och guld. Smakar så jävla gott! Så om ni tycker att fitness guru gör goda bör ni testa body science, de gör goda! Jag kör på Jordgubb, vanilj, choklad, double rich choklad. Aa typ alla med ett annat ord. det finns en jag ej gillar och de är päronsplitt, smakar kräk, typ som loka jordgubbspaj saken kräk. 
 
Långt inlägg, slutar nu. Puss på er mina små enhörningar.
(Nej inget jävla sponsor inlägg, är för fattig blogg för sådant)
 
 
 
 
 It's all about my cat eating my bills

Hej jag har en katt som heter Säjen som äter räkningar. Om ni känner att ni har en räkning som behöver ätas upp kan jag nu erbjuda gratis uppätning av den! Ni behöver inte längre gömma dem bakom micron eller lägga dem under en bok! Här introducerar jag Säjen- Katten som äter räkningar.
 
 
 
//English
Hi, I have a cat named Säjen that eating bills. If you feel you have a bill that needs to be eaten, I can now offer free eating of it! You no longer need to hide them behind the microwave or put them in a book! Here I introduce Säjen- The Cat that eats bills.It's all about shaping the butt

Hej kompisar!
 
Så jag har fått lite kommentarer om mitt härliga rumppass som jag skrev om, typ hur ser det ut? Då kom jag på att jag har ju för tusan glömt att lägga ut passet som jag så fint hade lovat! Jag har som säkert flera andra fått kämpa med min bakdel och det tog lång tid innan jag verkligen lyckades sätta ihop ett pass som verkligen tog på rätt ställe. De flesta ben/rumppassen innehåller, squats, lunges mm men jag behövde något mer. De gav mig inte den perfekta träningen. Så här kommer ni få hela TVÅ stycken pass som tar perfekt! 
 
Det första passet är ca 30 minuter och är inspirerat av Victorias Secret tränaren Andrea Orbeck. Till detta passet kommer ni att behöva ett träningsband (ett sådant runt helt). Jag kör detta ungefär 2 gånger i veckan efter vanlig träning. Det är baserat på 30-60 sekunders träning där du maximerar musklen, altså kör på hårt och inte räkna reps. 
 
Det andra passet är ett tungt pass med vikter och stepbräda, älskar stepbräda. Detta passet kommer att bränna både kalorier och rumpmuskler. Detta passet kör du som enbart ett vanligt pass i veckan. Det riktar sig på rumpa och lår! 
 
Time to get a christams bum! 
 
såg att det fanns lite felstavningar. Förlåt!It's all about my fu*king gymbag

Hej kompisar!
 
Just nu sitter jag och glor på American Horror story, har haft lite att ta igen men nu är jag starx på sista avsnittet som släppts. Riktigt jävla bra säsong Coven. Idag har dagen varit riktigt bra, skrev ett inlägg om det idag på morgonen men det råkade jag publicera nu..smart tjej. 
 
På gymmet så gjorde jag axlar och lite cardio, var ett väldigt bra pass med grym musik. Efter träningen fick jag beordran av att köra ner och handla (vilket jag gjorde) sedan var det hem för att äta. Kan väl påpeka att jag ätit vegetarisk chili con carne o 3 dagar nu. Inte för att jag klagar eller så men receptet var till 4 portioner..från viktväktarna..inte undra på att alla som går på viktväktrana går upp igen. Pff. 
 
Så nu har jag ätit den sista ensama sconsen som var kvar och ska strax sova. Imorgon har jag träning på morgonen, sedan läkarbesök och efter det arbete vid klockan 13. 
 
Puss på er mina små enhörningar.
 
 
He refused to leave my gym bag
 
But after a few ifs and buts, he got another gym bag
 
 
// English

Hello Friends!

Right now I'm watching American Horror Story, has had some catching up to do but now I'm just on the last episode released. Really damn good season Coven. Today, the day was really good, wrote a post about it this morning, but I happened to post it now .. smart girl.

At the gym I did shoulders and a little cardio, was a very good session with awesome music. After training I gained commanding to drive down and shop (which I did) then it was home to eat. May well point out that I have ate vegetarian chili con carne 3 days in a row now. Not that I'm complaining or so but the recipe was for 4 servings .. from weight watchers .. no wonder all that goes on weight watchers gets all the weight back. Pff.

So now I have eaten the last scons that was left and will soon go to bed. Tomorrow I have training in the morning, then doctor visits and after the work!

Hugs to you my little unicorns.

 It's all about beautiful mornings

Hej Kompisar!
 
Aa dagen har börjat underbart! Vaknade runt tio i åtta av att min ena katt verkligen, verkligen försökte förklara för mig att jag var en komplett inkompentet idiot som inte fattade ett skit om hur det var att vara katt hemma hos familjen Eriksson/Hallberg. Vilket resulterade i att jag fick kliva upp! Sambon är vaken och har satt på nytt kaffe, så att vakna av en kaffe doft är helt okej. Kände mig även lite sprudlig och bestämde mig för att göra scones! Så nu är frukosten klar! Härligt.
 
Puss på er mina små enhörningar!
 
 
 
 
 
 
// English

Hello Friends!

Aa the day has begun wonderful! Woke up around eight of my one cat that really, really tried to explain to me that I was a complete inkompentet idiot who did not understand a shit about what it was like to be a cat at the home of the Eriksson/ Hallberg  family. Which resulted in that I had to step up! My partner is awake and has sat on  new coffee, so wake up toa coffee aroma is quite okay! Felt even a little sprudlig and decided to make scones! So now is the breakfast ready! Wonderfully.

 

 
It's all about the christmas feeling

Hej kompisar!
 
Första advent är här och det känns verkligen inte som söndag! Det är en känsla jag verkligen tycker om! Även om man är mång sysslare så känner man av veckodagarna, specielt söndagar. Men dagen idag har varit nästan perfekt. Hade ett litet sammanbrott som jag tränade bort på gymmet med ett kungligt ben/rump pass. Riktigt bra! Sedan ner på julskyltningen för att delvis jobba, delvis gå på stan med mannen min. Väl hemma nu så har jag julpyntat och städat så det står häliga till! Ljusen i lägenheten är tända, tror det finns två som inte fått komma med på brinna upp och dö listan. Mitt härliga vulspa ljus gör att lägenheten dofta lite som jag skulle tänka mig att gud doftar som...typ. Så hoppas ni alla har en fantastisk första advent! 
 
Puss på er mina små enhörningar!