It's all about protein

Hej kompisar!
 
Hoppas allt är bra med er denna blåsiga fredag! Vaknade vid åtta tiden av att mobilen ringde för fulla muggar. Hatar det, man blir helt cp när mobilen ringer på morgonen. Så jag gick upp och käkade frukost, gick på kattjakt och drack 3 koppar kaffe. Efter det drog jag ner på gymmet och körde ett grymt rumppass (mycket röv numera i denna blogg). Kan ha varit lite dumt av mig då jag har ont i min högra höft, Va? Var det någon som slog upp benskörhet i ordboken och det stod Paulina? Men jag led igenom. Efter det bar det ner på stan med min man och moder. Vi shopade loss på Lindex då de hade 30% på ett helt köp. Oj om mamma köpte kläder till mig..hehe. 
 
Nu har jag kommit hem ifrån mitt andra gympass. 30 minuter intervall cardio (fyfan) och 30 minuter överkropp..bra pass, bra musik! 
 
Till min rubrik! Jag ville bara berätta för er vilket protein jag använder..nyfikna! Jag kör på Body Science då jag anser att det är bäst. Jag har testa fitness gurus väldigt omtalade proteiner och hatar dem. Tycker de smakar skit och pulvrar sig något extremt. Sedan ska de hålla länge men med tanke på att jag har dragit mig från att dricka av dem så har jag två stora burkar som står i skåpet. Kollade datumet förra veckan och gjorde en shake och det smakade röv. Skulle bara påpeka det.
Kommer säkerligen ha en klan av Fitness guru älskande personer på mig efter detta. Men peronligen så anser jag att de är blä och body science är himmel och guld. Smakar så jävla gott! Så om ni tycker att fitness guru gör goda bör ni testa body science, de gör goda! Jag kör på Jordgubb, vanilj, choklad, double rich choklad. Aa typ alla med ett annat ord. det finns en jag ej gillar och de är päronsplitt, smakar kräk, typ som loka jordgubbspaj saken kräk. 
 
Långt inlägg, slutar nu. Puss på er mina små enhörningar.
(Nej inget jävla sponsor inlägg, är för fattig blogg för sådant)
 
 
 
 
 


Emma

Vad kostar dom? orkar inte ens googla haha :D

Svar: 2 st 160 kr. Fett billäää. Men du kan få av mig så kan du få smaka en jordegubbe och en choklad. Så kan du få see!
Paulina Hallberg

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: