En lugn kväll

 
 Idag ska jag fan i mig bara ta det lugnt. Är fortfarande trött sedan igår. Usch har inte varit ute på år och dagar och jag är inte van att vakna upp sleten och äcklig, men idag gjorde jag det och kände att jag är glad över att jag slutat dricka så mycket som innan. Vin i all ära men supa sig full, njaa.
 
Nu är jag inne på min andra kopp kaffe och ska kolla på ett avsnitt av Bedlam heights samt käka lite. Whoopwhoop.
 Tiramisu casein

så nu är shaken uppdruken! mycket protein och casein proteiner som ska drickas! mina pulver är ifrån fitnessguru och jag älskar dem. sjukt galet goda! nu ska jag kolla på ett bedlam avsnitt till sedan sova. puss på er


Offerter och sol

Aaa, hej allihopa! Hur underbar dag har vi inte idag? Solen skiner och det är ca 3 grader varmt, UNDERBART!
 
Sitter på jobbet och lägger in mina offerter, sjuukt mycket att göra har jag nu, peppad till 1000. Ikväll ska jag till Markaryd med mamma och gå på hans & hennes, lite shopping kväll. Mycket trevligt. Tjofräs
 
 
 Hej allihopa


Euroskos nya kollektion

Åå dör av snygghet! Vill ha alla!
 All denna jävla shopping

FYFAN jag måste spärra mitt kort, NU. Så fort pengarna kommer in så ryker en 5000 kr på kläder och proteinpulver. Gaaah cp. Aja nu får jag fan inte göra något mer. Blir förbannad på mig själv. SLUTA!
 ny bil

idag fick jag en ny bil. tack
Upper body baby

Aa idag är det överkropp som gäller, en hel timma med. Fuck yea. Sitter på jobbet, har nyss haft lunch åt en sjukt god sallad och efter det blev det en latte i automaten vavavavva. Igår körde jag 30 minuter HIIT innan modevisningen, sjukt bra pass var det, låg på en pulv av 170 i snitt igenom hela passet = sjukt bra. Så idag ska vi döda armarna lika mycket som i tisdags (har fortfarande ont i ryggmusklerna) PEACE! 
 Nu har jag saker att göra

Fyfan idag har jag saker att göra ska ni bara vet! Känns jättebra, inte som igår. Sedan älskar jag mina kollegor. 
 
M- Ja men hur lång tid tar det att flyga?
H- Ja 6 timmar kanske? Ska kolla upp det
H- Nej det tog mindre tid, typ 4 så det är ju mindre än 5 timmar.
 Trååååk

Ååå sitter på min LIA och gör absolut inget alls! Jag har gjort en inspirations board och skrivit ut ett städschema för vad som behövs göra hemma hos mig och mannen. Mest så sitter jag enbart och lyssnar på mina kollegor som sitter och pratar om sitt. Jag är absolut inte en person som har lätt för att känna mig utanför, men fan idag är det drygt. Jag kan inte nämna något då de enbart pratar om sina saker och har kännt varandra i 1 år och verkar umgås väldigt flitigt. Jag sitter mest här och glor då jag inte har en riktigt fast uppgit...
 
Hoppas på att få luncha med Geja sedan och efter lunch så går jag hem, då jag verkligen inte har något att göra. undrar jag hur detta projektet kommer att sluta. Har även kollat på lite resor aja. Får hoppas att Dan är tillbaka imorgon och så vi kan komma fram till något. 
 Blogilates

För er som inte vill "inskaffa" en massa tränings dvd som jag eller dra till gymmet så kan jag verkligen rekommendrea en ashärlig tjej! Cassey Ho som har bloggen, blogilates! Hon är så fantastisk, lägger ut massa träningsvideor och hon är kalas rolig samt att hon lägger ut kalasbra matscheman! Kärlek!
 Första dagen på LIA (och förhoppningsvis framtida jobb)

Idag har jag första dagen på min LIA (lära i arbete) jag har min plats på Svetruck på marknadsavdelningen och jag hoppas verkligen att jag kommer ha 2 kanon bra månader här!
 
Just nu så har jag gjort klart hela min mall inför projektrapporten och står mest och chillar. Som första dag så känner jag mest att jag inte vill göra så mycket. Jobbar tillsammans med 2 jättetrevliga tjejer vid namn, Hanna och Mathilda. Jag ser fram emot att lära mig allt jag kan så att jag kan få jobba kvar här, hade varit underbart då jag tar examen nu i Juni. Har en kalas go handledare som heter Dan (han var även med och startade upp Svetruck) han är så jäävla härlig! Nej nu ska jag fortsätta med något viktigt. Tjofräs
 
 Dessa vackra modeller

Hejsan hoppas lillebror. Typ eller något, gay. Vad gör alla? Själv sitter man och kollar ut på den förbannade bögsnön som kastar sig ner i stora vita drivor. Aja, funderar på vad jag ska träna idag. Igår körde jag The hollywood trainer, (Jeanette Jenkins) helt jävla galen brud. har kört Bikini bootcamp 2 dagar i rad, den ligger på 75 minuter stenhård idiotträning, fyfan. Gillas. Så frågan är om man idag ska vara lite lugnare och inte panga på så jävla hårt som jag gjort de senaste dagarna och typ tränat i 3 timmat. Utan man kanske bara ska köra en timmes pilates, och sedan får det vara nog? Haaa nääää, blir nog pilates och sedan CXWORX. Så tjofräs.
 Träning

Gaaah åå har sådan jävla halsbränna att jag vill döda någon! Idag borde jag ha skrivit klart min projektrapport men har istället ägnat halva dagen åt träning, närmre tre timmar för att vara exakt. Så roligt liv har jag...Gick upp halv 9 kollade klart på hotell transylvanien (ASBRA) sedan tränade jag i 75 minuter i brist på inspiration, efter det så körde jag hem en runda, skrev en handellapp över käk kommande vecka, sedan vilade jag lite och sedan tränade jag i 75 minuter igen, handlade på ica och nu står jag här! Fett.Så nu ska jag kolla klart på paranorman och bada, samt käka nötter. Najs.
 ny mobil

aaa kände för en ny mobil igen. fick bli den nya Sony, den vattentäta och jag absolut älskar den!