Ofrivillig vilodag & Roaccutan

Hej på er!
 
Just nu är klockan kvart över elva och jag börjar bli liiite sömning, konsigt? Vakande vid halv 7 tiden då jag skulle in till min hudläkare i Växjö för att kolla min förskräckliga hy. Det slutade med att jag kommer att starta en 6 månaders lång roaccutan kur. Nervös? Det är bara förnamnet. 
 
Därför kommer det nu finnas en ny kategori i min kära blogg som enbart kommer att bearbeta mina 6 månader vecka för vecka på roaccutan. I början var jag väldigt nära på att skita i det då jag ansåg att biverkningarna var skyhöga och obehagliga + jag måste vara nykter i 6 månader..jul, nyår you name it. MEN seda fanns det något inom mig som sa Paulina, kommer du att dö? Troligtvis inte om jag inte kalassuper och typ får njursvikt. Så visst det värsta som kan hända är att någon av biverkningara blir men för livet. Vilket skulle vara mycket tråkigt. Samma sak här, jag vet inte om jag inte testar och detta är min sista utväg. 
 
Jag har nu bunkrat upp mig med alla möjliga salvor, oljor, serum, dag/natt kräm, piller och skit inför detta. Men främst olika läppbalsam som har rekommenderats av olika personer som själva gått på roa. jag är själv väldigt positivt inställd til detta så jag hoppas att allt går bra! Nu ska jag strax köra in till Växjö för att hämta min bror.
 
Fred ut. 
 
Apgammal bild från när man var snygg.
 


Emma

Det kommer gå bra, vi får stötta och peppa varandra! Plus att vi båda kommer att få vara nyktra på nyår. HAHA :D

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: