Produkter

Okej! Lika bra att ta detta i snabbt skede plus jag har tråkigt som fan. Vilka produkter använder jag inför denna behnadling? Hur skyddar jag mig mot våran hemska kyla och vilket läppcerat är bästa? 
 
Ärligtalat så är jag sämst på att svara på detta. Jag har ätit roa i 3 dagar och märker än så länge inget alls. vilket är skönt. Men jag har även graderat upp mig med bra krämer hoppas jag. När jag var hos min hudläkare Tore så köpte jag även en dag och nattkräm som rekommenderades av dem absolut de vill sälja sina produkter, men hur dålig kan det bli? Så just nu ser min rutin ut som såhär
 
1. Jag tvättar mig inte på morgonen med vatten på grund av att det torkar ut hyn, istället så tvättar jag över ansiktet lite lätt med mandelolja på en bommulstuss. 
 
2. Jag smörjer mig sedan med min dagkräm som är ifrån NeoStrata som jag blev rekommenderad av min hudläkare. Och den är så jävla skön på huden! 
 
3. Kör på med min foundation som vanligt och numera så kör jag Exuviance coverblend som jag också köpte på kliniken OCH JÄVLAR! Den är så fin, den är så sjukt jävla bra. Jag har alltid älskat lancome 24 hour teint idole då den verkligen håller vad den lovar. Men fan detta är det bästa jag har haft på min hy! 
 
Sedan kör jag på sheabutter på mina läppar vilket tydligen har hjälpt? Peppar peppar
 

När dagen väl är slut så tvättar jag av sminket med Exuviance Clarifying facial cleanser. Smörjer in mig med mandel olja och sedan kör jag på min NeoStarta nattkräm. Snacka om att den är fet! Jag är absolut inte van vid trott hy, har alltid haft ganska oljig hy så att lägga på en extremt fet nattkräm känns skitkonstigt! Kör även med denna krämen på läpparna vilket är guldvärt! De är mjuka som en babyröv. Varför har vi inte någon kräm som heter smooth as a baby's bottom? De hade såld platina..  
 
Ps, googlade det fanns tydligen redan en sådan kräm. 
 
 
 
 
Mitt numear hälsosamma badrum!
 
 


Emma

Inget ansiktsvatten eller något sånt annat tjofräs?

Svar: har ett ansiktsvatten från exuviance.
Paulina Hallberg

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: