Kayla itsines

Hej på er! 
 
Så klockan är nu strax 23 och jag ska gå och lägga mig! Dagen idag har varit väldigt speedad..känns det som? Vaknade vid 9 tiden, kick upp och gjorde fruskot, toast på surdegsbröd och chaite (dödens gott). Kom då på att jag hade missat att jag skulle träffa Pia på morgonen idiot. Så jag slängde i mig frukosten och körde ut till Pia för att dricka kaffe och bara bubbla. 
 
Efter det drog jag till gymmet, körde in LISS Low intenisty steady state cardio och glodde på en serie samtidigt, tiden gå fan så mycket snabbare då. Efter det blev det mage och cardio i ca 15 minuter sedan pallade jag inte mer. Körde hem och käkade lite för att sedan dra till Intersport, köpte en ny yoga matta och ett par träningsbyxor. När jag kom hem så bytte jag snabbt om och drog ut på en 5 km lång power walk med Pemmis och efter det gick vi på stan. När jag kom hem så tog jag en 30 minuters power nap innan jag skulle ner på gymmet igen. 
 

Träffade upp mina kunder och så körde vi total body aka både över och underkropp. Kalasbra pass! Kan ju säga att jag landade på -1000 kcal idag enbart för träning. Tur att jag ätit massa mat och en hel påse godis med...Tummen upp! 
 
 
 
 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: